Kuva: Meerimaria Ketokulta

Jo vuodesta 1987 lähtien Resonanssi on tuonut yhteen Skinnarilan kampuksen naisia laulun ja hauskanpidon merkeissä, esiintyen ympäri Etelä-Karjalaa niin opiskelija- kuin yksityistilaisuuksissa.

Jos laulaminen tässä upeassa naisporukassa kiinnostaa tai kaipaisit tilaisuuteesi musiikkia lauluesityksen muodossa, ota rohkeasti yhteyttä!

Harjoittelemme keskiviikkoisin LUT-yliopiston Ylioppilastalon auditoriossa klo 18-20. Kaikki laulamiseta kiinnostuneet sekä LUT:n että LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökuntaan kuuluvat ovat tervetulleita mukaan!

Ajankohtaista

Resonanssin kevään harjoitukset ovat lähteneet käyntiin! Vielä ehtii hyvin mukaan! Rohkeasti kokeilemaan kaikentasoiset laulajat ja laulamisesta kiinnostuneet! Seuraavat harjoitukset ovat keskiviikkona 8.2.2023 klo 18-20.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: