Kuva: Meerimaria Ketokulta

Jo vuodesta 1987 lähtien Resonanssi on tuonut yhteen Skinnarilan kampuksen naisia laulun ja hauskanpidon merkeissä, esiintyen ympäri Etelä-Karjalaa niin opiskelija- kuin yksityistilaisuuksissa.

Jos laulaminen tässä upeassa naisporukassa kiinnostaa tai kaipaisit tilaisuuteesi musiikkia lauluesityksen muodossa, ota rohkeasti yhteyttä!

Harjoittelemme keskiviikkoisin LUT-yliopiston Ylioppilastalon auditoriossa klo 18-20. Kaikki laulamiseta kiinnostuneet sekä LUT:n että LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökuntaan kuuluvat ovat tervetulleita mukaan!

Ajankohtaista

Resonanssin juhlavuosi huipentuu 17.12.2022 LUT-yliopiston Viipurisalissa järjestettävään juhlakonserttiin, josta iltaa jatketaan vuosijuhlilla. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan 35-vuotista Resonanssia kanssamme!

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: