Kuva: Meerimaria Ketokulta

Jo vuodesta 1987 lähtien Resonanssi on tuonut yhteen Skinnarilan kampuksen naisia laulun ja hauskanpidon merkeissä, esiintyen ympäri Etelä-Karjalaa niin opiskelija- kuin yksityistilaisuuksissa.

Jos laulaminen tässä upeassa naisporukassa kiinnostaa tai kaipaisit tilaisuuteesi musiikkia lauluesityksen muodossa, ota rohkeasti yhteyttä!

Harjoittelemme keskiviikkoisin LUT-yliopiston Ylioppilastalon auditoriossa klo 18-20. Kaikki laulamiseta kiinnostuneet sekä LUT:n että LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökuntaan kuuluvat ovat tervetulleita mukaan!

Ajankohtaista

Resonanssin kevään harjoitukset ovat käynnissä, mutta mukaan saa tulla milloin tahansa! Rohkeasti kokeilemaan kaikentasoiset laulajat ja laulamisesta kiinnostuneet! Seuraavat harjoitukset ovat keskiviikkona 15.3.2023 klo 18-20! Uudet ja vanhat tervetuloa!

Resonanssi osallistuu Skinnarilan kampuksen hyvinvointiviikon harrastemessuille 14.3 klo 10-14 LUTin aulassa! Jos laulaminen kiinnostaa tai haluat ostaa haalarimerkkejämme, tule käymään!

Resonanssin kevätkonsertti järjestetään lauantaina 22.4, tervetuloa kuuntelemaan! Otathan somemme seurantaan niin saat tietää ensimmäisenä, mikä konserttimme teema on tänä keväänä!

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: